Berikut adalah keputusan penuh bagi Kejohanan Malaysia Esports League 2021 – Per…

Berikut adalah keputusan penuh bagi Kejohanan Malaysia Esports League 2021 – Per…
Share this:
[ad_1] Berikut adalah keputusan penuh bagi Kejohanan Malaysia Esports League 2021 – Peringkat Negeri Sarawak bagi Kategori PUBG Mobile.

Tahniah kepada pasukan Dejavu New Era kerana telah berjaya memenangi hadiah wang tunai bernilai RM2000.00 dan mewakili Wilayah Sarawak di dalam Pertandingan Peringkat Kebangsaan kelak. Yang tidak berjaya di peringkat akhir ini, TAHNIAH juga diucapkan kepada anda kerana telah menjadi 15 pasukan terbaik daripada 200 pasukan yang menyertai kejohanan ini. Teruskan usaha teruskan latihan dan kembali lebih baik di dalam penganjuran yang akan datang.

Tahniah juga kepada AbbyGila dari pasukan 4 Orang Gila Crew kerana telah menjadi pemain yang mempunyai mata penyingkiran persendirian tertinggi di dalam pusingan akhir kejohanan pada kali ini.

Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada semua pemain yang terlibat kerana memberi kerjasama dengan begitu baik sekali di dalam penganjuran pada kali ini. Pihak pengurusan mengambil kesempatan ini ingin memohon maaf sekiranya ada kekurangan sepanjang penganjuran. Sekiranya ada komen atau cadangan boleh berhubung dengan Ketupat Gaming dan kami akan cuba meningkatkan lagi mutu penganjuran di masa yang akan datang.

Semoga bertemu lagi
MAJULAH ESUKAN UNTUK NEGARA!!!!

#ESI
#SESA
#MEL21
#KBS
#LayanSampaiHabis
#PUBGMobile

[ad_2]
Source

By Abdul Qaiyum Alidin

The life of an ordinary guy, an engineer, a scientist, and a social media. Enjoy and have fun!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Skip to toolbar