Ignite Pitch 2019 AL SHARQ YOUTH FORUM

Ignite Pitch 2019 AL SHARQ YOUTH FORUM
Share this:

ALHAMDULILLAH.. Syukur ke hadrat ilahi kerana dgn limpah kurniaNya dan dgn izinNya jua sekali lagi Sia Sitok Sign Language AR Flashcard menjadi Juara pertandingan Antarabangsa..

Tiada apa yang dapat diucapkan selain rasa syukur yg amat… Bersaing dengan peserta dari negara luar sangat mencabar kredibiliti serta keyakinan diri. Sangat mengujakan kerana peserta antarabangsa datang dari pelbagai negara untuk bersaing merebut kejuaraan serta hadiah yang amat tinggi nilainya. 2 hari berjuang untuk ke peringkat akhir juga suatu pengalaman bernilai.

Terima kasih kepada isteri Miabella Safiy yang mendoakan kejayaan untuk bertarung dan bertahan di peringkat ini dengan tekanan yg sangat tinggi. Tiada kata2 yang lebih baik untuk rasa syukur tak terhingga ini.

Terima kasih kepada sahabat yang mendoakan kejayaan serta yakin kepada potensi diri dan sentiasa bersama seharian hari ini. Thanks Yus Fabregas.

KEPADA rakan2 yang mendoakan kejayaan dari jauh, terima kasih semua. Mayc Kota Melaka Mayc Jasin MAYC MELAKA ini juga hadiah untuk anda. Terima kasih juga kepada presiden Majlis Belia Malaysia saudara Jufitri Joha yang ada bersama.

KEPADA Viviantie Sarjuni, thanks giving a tips for me ya. We meet later to discuss further.

KEPADA yang terlibat secara langsung dan tidak langsung, terima kasih diucapkan.

Semoga kejayaan ini akan terus membakar semangat kita semua untuk lebih berjaya. In sha Allah, sy akan berkongsi pengalaman kepada mereka yg memerlukan..

#siasitok #siasitokSL #bepositive #pemikirsosialis #SMKAMI #pengacarahebat#signlanguage #flashcardsiasitok #alhamdulillah #terimakasihsemua #rezekiAllah#rezekianak2 #Trainerhebat #trainersiasitok #MajlisBeliaMalaysia #wearetrainer#breakthesilenceworld #siasitokhebat #ourownfuture #alsharqconference2019#alsharqforum2019 #togetherbetternow

[Source: Facebook Awang Shahrizan]

Related Posts

Skip to toolbar