Perbincangan hala tuju kerjasama penajaan program Cawangan Pembangunan Sukan Rek…

Perbincangan hala tuju kerjasama penajaan program Cawangan Pembangunan Sukan Rek…
Share this:
[ad_1] Perbincangan hala tuju kerjasama penajaan program Cawangan Pembangunan Sukan Rekreasi antara En. Nor Azli Daud bersama wakil Karabao Marketing (M) Sdn. Bhd iaitu En. Leong Chit Hong. Minuman Tenaga Carabao mempunyai dua produk iaitu perisa asli sesuai untuk sukan fizikal dan perisa Green Apple yang sesuai untuk sukan memerlukan focus.
.
Karabao Marketing (M) Sdn. Bhd bekolaborasi bersama Sarawak Esports Association (SESA) dalam penganjuran Kejohanan MyBorneo E-Force Invitational 2020 dengan memperkenalkan Carabao Energy Drink Green Apple yang sesuai untuk komuniti sukan elektronik.
.
Minuman Tenaga Carabao Dang (Thai: คารา บา ว แดง; RTGS: kharabao daeng) Khārābāw dæng adalah minuman tenaga Thailand yang dilancarkan pada tahun 2002 oleh Carabao Tawandang Co Ltd. Ia kini merupakan minuman tenaga kedua paling popular di Thailand dan mula memasuki pasaran Malaysia sejak Mac 2020.
.
Sejak bulan Jun 2015, Carabao menjadi penaja utama Kejuaraan Liga Bola Sepak Inggeris yang kini kenali sebagai Carabao Cup.

[ad_2]
Source

By Abdul Qaiyum Alidin

The life of an ordinary guy, an engineer, a scientist, and a social media. Enjoy and have fun!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Skip to toolbar