SESI DIALOG YB DATO’ SRI MUSTAPA MOHAMED BERSAMA PENERIMA DANA MUDAHCARA YB Da…

SESI DIALOG YB DATO’ SRI MUSTAPA MOHAMED 
BERSAMA PENERIMA DANA MUDAHCARA

YB Da…

[ad_1]
SESI DIALOG YB DATO’ SRI MUSTAPA MOHAMED
BERSAMA PENERIMA DANA MUDAHCARA

YB Dato’ Sri Mustapa Mohamed, Pengerusi Unit Peneraju Agenda Bumiputera (“TERAJU”), telah mengadakan sesi dialog bersama syarikat-syarikat yang menerima Dana Mudahcara TERAJU di zon tengah meliputi Negeri Selangor, Wilayah Persekutan Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Putrajaya termasuklah Negeri Sembilan dan Negeri Melaka. Seramai 200 orang wakil daripada 97 syarikat penerima Dana Mudahcara ini telah hadir di sesi dialog yang diadakan di Pusat Konvensyen Sime Darby.

Program Dana Mudahcara merupakan kerjasama di antara TERAJU dan rakan strategik seperti Unit Kerjasama Awam Swasta (“UKAS”), Pihak Berkuasa Koridor di seluruh negara iaitu Iskandar Malaysia (“IRDA”), Wilayah Ekonomi Pantai Timur (“ECER”), Wilayah Ekonomi Koridor Utara (“NCER”), Koridor Pembangunan Sabah (“SDC”) dan juga Kerajaan Negeri Sarawak melalui Kementerian Perdagangan Antarabangsa & Industri, Terminal Perindustrian dan Pembangunan Usahawan (“MINTRED”).

#teraju #terajuofficial #bumiputera #usahawanbumiputera #tokpa #dana #danamudahcara #bumiputeragenda #sesidialog #ekonomi #malaysia #usahawan
[ad_2]

Source

0 0 votes
Article Rating
By Abdul Qaiyum Alidin

The life of an ordinary guy, an engineer, a scientist, and a social media. Enjoy and have fun!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Related Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: