Sis slalu ingatkan husbund kalau nak ubah hidup kearah yg lebih baik.. dalam hid…

Sis slalu ingatkan husbund kalau nak ubah hidup kearah yg lebih baik.. dalam hid…

[ad_1]

Sis slalu ingatkan husbund kalau nak ubah hidup kearah yg lebih baik.. dalam hidup ni kena pandai pilih kawan.. Kalau pilih kawan kaki melepak, maka melepaklah tiap2 malam yg tak membuahkan hasil, kalau kawan dengan kaki karoekey asyik club je lah tiap2 malam dan macam2 lagilah yg negatif (semoga dijauhkan dari kami), tapi husbund sis seorang yg bijak dy sendiri akan nampak dan faham dan takkan buat sesuatu perkara yang tidak betul.. Husbund sis pun seorang family men.. Sis sangat percayakan husbund sis itu yang sis slalu pegang…Dalam hidup ni kita perlukan pasangan yang menyokong hidup kita untuk berbuat sesuatu yg lebih baik.. Kalau tak kita akan hanyut buat sesuatu yg tak munasabah dan buruk.. Allah dah rancang jodoh yang terbaik dalam hidup kita saling melengkapi.. jadi hargailah pasangan kita selagi hayatnya masih ada.. my husbund and si rambut lebat ar my soulmate 💗… giler tak sayang suami dan anak


[ad_2]

Source

0 0 votes
Article Rating
By Abdul Qaiyum Alidin

The life of an ordinary guy, an engineer, a scientist, and a social media. Enjoy and have fun!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Related Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: